LLIBRE EL CAFE DE LA GRANOTA PDF

Editorial Reviews. Language Notes. Text: Catalan la Granota i un ventall de propostes i suggeriments de treball per tal de facilitar la comprensió del llibre. File Name: El Cafe De La Granota Llibre. File Format: ePub, PDF, Kindle, AudioBook. Size: Kb. Upload Date: 02/26/ Uploader: Sarah H Rogue. 15 Gen. EL CAFÈ DE LA GRANOTA Jesús Moncada Estruga JESÚS MONCADA I ESTRUGA Va nèixer a. Mequinensa l’1 de decembre de

Author: Zolosho Maura
Country: Albania
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 4 July 2008
Pages: 484
PDF File Size: 14.44 Mb
ePub File Size: 9.19 Mb
ISBN: 422-6-73017-636-1
Downloads: 92838
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tozragore

Primer, molt valenta jo, vaig voler fer-les de roba.

Jesús Moncada (1941–2005)

Altres dissenyadorsfrailecillofraretpuffin. En el disseny caffe el fantasma porta unes ulleres de feltre. Publicat per Descabdello a Dit i fet, la setmana passada el vaig posar a la motxilla i ens en vam anar a les muntanyes de Prades. La dificultat important van ser els rombes del coll.

Granota porpra

Si t’agrada i et falta algun guarniment per a l’arbre, encara hi ets a temps. Altres dissenyadorsgnomgnomegnomo. Sort de Sant You Tube i aquest tutorial de Mondays crochet.

  HANNIBAL ROSS LECKIE PDF

Encara n’hi va haver un altre. Suposo que en una altra plataforma i amb un altre nom ha pogut esquivar els problemes de drets d’autor que em va comentar.

Vaig pensar que tot es limitaria a dinosaures, troglodites i algun mamut. Ja veus que m’he hagut de documentar.

Altres dissenyadorsarnamothpolilla. Per a una ganxetaire autodidacta, que normalment es limita al punt baix, era tot un repte. I tu, has fet algun amigurumi per Halloween? Jo, per descomptat, hauria triat un gat. El blau, de la nova gamma de Cotton Nature 3.

Ja t’he explicat alguna vegada la teoria del Sr. Com et pots imaginar, el segon contratemps va ser el tapestry.

El cafe de la granota (butxaca): JESUS MONCADA I ESTRUGA: : Books

Almenys a mi m’avorreixen una mica. Encara em quedava pendent la bufanda.

Fins i tot vaig comprar uns retalls de color groc molt bonics. Get more english patterns. Tampoc no vull exagerar: Pel que fa al vestit, tenia moltes eo de fer-lo. Enguany ha tocat una bola cade Nadal per a l’arbre. Tenia clar que el meu dinosaure havia de tenir uns narius prominents i uns ullets endormiscats. I efectivament, a poc a poc, una idea va anar agafant forma: Res feia preveure un resultat adorable. La tardor de veritat, la d’abrigar-se i prendre un te calentet.

  COCKY THE RISE AND FALL OF CURTIS WARREN PDF

Fins que, aquesta primavera, vaig descobrir el Paddington de MarvelsCo a Instagram i immediatament va escalar a les primeres posicions de la meva llista d’amigurumis pendents. Segur que coneixes els dissenys de Little Owlet. Posats a triar, vaig decidir fer un dinosaure ben extravagant: Quan ho vaig garnota em va decebre una mica.

Altres dissenyadorsbearososoPaddington. En un parell d’horetes la tens enllestida. Descabdello, que va dir que a aquesta cara de pa de quilo li feia falta una boca.